Inholland: YodTum Persoonlijk Leiderschapstraject (YPL)

 

Inholland: YodTum Persoonlijk Leiderschapstraject

 

Het onderdeel YodTum, binnen het Leiderschapstraject bij Inholland, is gemiddeld gewaardeerd met een 8,6. Veel teamleiders voor wie wij teamtrajecten verzorgden, grepen ook weer terug op het leiderschapstraject en hun YodTum. Naar aanleiding van hun enthousiasme heeft de YodTum school van Firmament een format ontwikkeld wat qua opzet en kosten aantrekkelijk is om in te zetten voor vele medewerkers binnen Hogeschool Inholland.

Het YodTum Persoonlijk Leiderschapstraject (YPL) is een persoonlijk ontwikkeltraject met als uitkomst een helder zicht op je levensdoel; je grootste verlangen, je innerlijke kracht en je natuurlijk leiderschap om jouw levensdoel te realiseren. Uiteraard besteden we in het traject ook uitgebreid  aandacht aan hoe dat uitpakt in jouw dagelijkse praktijk waar je de werking van je valkuil en blinde vlek tegenkomt, die de manifestatie van je natuurlijk leiderschap frustreert.

Het programma heeft een doorlooptijd van vier maanden. Hierin vinden vier bijeenkomsten plaats en twee individuele coachgesprekken. We werken in een kleine groep van zes tot acht deelnemers waardoor er voor ieder veel aandacht is en we elkaar met onze reflecties kunnen inspireren. De leiding is in handen van Andrea Henning of Erna Berghuizen.

De eerste groep (oktober 2019- januari 2020) heeft enthousiaste referenties en aanbevelingen voor hun collaga’s (zie hieronder). De Inholland Academy heeft het programma inmiddels vast opgenomenin het opleidingscurriculum.

 

Klik hieronder voor de evaluaties van:

 

Evaluatie Inholland YodTum Persoonlijk Leiderschapstraject 1

 
 
andreahenning ericarijnsburger yolanddol
chrisvdvelde ernaberghuizen frankschaper

 

'Het onbewuste streeft er steeds weer naar een onmogelijke situatie te creëren om het individu te dwingen het allerbeste te geven wat hij heeft...

Anders zou je je tevredenstellen met minder, zou je niet volledig zijn, zou je jezelf niet verwezenlijken.'

Carl Gustav Jung

YODTUM! | School voor natuurlijk leiderschap
sandbergplein 19 | 1181 zx Amstelveen | T: 020 496 44 00 | E: info@yodtum.nl