Erna Berghuizen

ernaberghuizen Door-taster
Diepduiker

Ont-wikkelaar

 

Erna Berghuizen studeerde eind jaren tachtig af in psychologie en onderwijskunde. Naast de begeleiding van mensen bij hun persoonlijke groeiproces, faciliteert zij intervisiegroepen en leer-teams en participeert ze als trainer en gespreksleider in diverse cultuurveranderingtrajecten. Voordat ze haar eigen praktijk startte, werkte Erna gedurende 13 jaar voor verschillende werkgevers. Bij haar laatste werkgever heeft zij voornamelijk geadviseerd over het ontwerp en de in- en uitvoering van complexe opleidingstrajecten binnen zowel profit als non-profit organisaties en de (rijks)overheid. Voice Dialoque is een van haar professionele inspiratiebronnen. 

 

Erna’s stijl is volgend en door-tastend. In haar werk maakt zij gebruik van diverse technieken die gericht zijn op zelfinzicht en het verhogen van het bewustzijn. Zo ontstaat er ruimte om te veranderen of ruimte om te versterken. Mensen voelen zich daardoor vrijer, krachtiger en zelfverzekerder om hun werk te doen.

andreahenning ericarijnsburger yolanddol
chrisvdvelde ernaberghuizen frankschaper

 

'Het onbewuste streeft er steeds weer naar een onmogelijke situatie te creëren om het individu te dwingen het allerbeste te geven wat hij heeft...

Anders zou je je tevredenstellen met minder, zou je niet volledig zijn, zou je jezelf niet verwezenlijken.'

Carl Gustav Jung

YODTUM! | School voor natuurlijk leiderschap
sandbergplein 19 | 1181 zx Amstelveen | info@yodtum.nl