Margriet Couperus

margrietcouperus
Doorkijker
(Spoor)zoeker
Krachtbron

 

Margriet Couperus is van huis uit ontwikkelingspsychologe. Zij werkte bij diverse organisaties in de zorg en bij de overheid. Zij vervulde hier verschillende functies op gebied van cultuurverandering: manager, projectleider, implementatie specialist en organisatieadviseur. Daarnaast was zij management development adviseur. Vanaf 2006 werkt zij als zelfstandig trainer en consultant.

 

Margriet beweegt zich graag dwars door organisaties heen en brengt boven en onderkant in verbinding. Zij faciliteert de dialoog over bijvoorbeeld verschillen tussen bedoelingen en waargenomen effecten, een doorkijk achter de werkelijkheid. Het is  vaak een eyeopener waardoor een kanteling in waarnemen, denken en doen ontstaat en een verlangen naar verdere ontwikkeling.  
Margriet is gedreven om mensen te ondersteunen bij het aanboren van hun eigen kracht en het tot wasdom te laten komen van hun vermogens; mensen in contact brengen met de ‘footprint’ die ze achter willen laten en daar vervolgens naar durven gaan leven. Margriet kijkt en werkt systemisch vanuit de wetenschap dat alles en iedereen met elkaar is verbonden.

andreahenning ericarijnsburger yolanddol
chrisvdvelde yodtum ernaberghuizen
rinavandermeulen margrietcouperus frankschaper

 

'Het onbewuste streeft er steeds weer naar een onmogelijke situatie te creëren om het individu te dwingen het allerbeste te geven wat hij heeft...

Anders zou je je tevredenstellen met minder, zou je niet volledig zijn, zou je jezelf niet verwezenlijken.'

Carl Gustav Jung

YODTUM! | School voor natuurlijk leiderschap
sandbergplein 19 | 1181 zx Amstelveen | T: 020 496 44 00 | E: info@yodtum.nl