Evaluaties Coaching

Quotes over de Individuele Trektocht

 

“Inderdaad, dít patroon is al mijn hele leven aan de gang,

nu pas ben ik me bewust hoe ik dat creëer!”

 

 

We zijn nu twee weken verder en ik vind het alleen maar interessanter worden. Ik moet natuurlijk niet doorslaan, maar ik herken steeds meer momenten en plekken dat ik me laat leiden door mijn grootste angst. Het is ook heel erg leuk om te constateren dat iedereen er maling aan heeft of ik een bijdrage lever of niet. Ik heb maar eens de proef op de som genomen. Ik heb geen vinger uitgestoken en heb dus naar mijn maatstaven geen bijdrage geleverd. En…ik mag een volgende keer gewoon weer komen.

 

 

De visualisatie oefening bracht een enorm inzicht in het verschil tussen mijn Stiekeme Arrogantie en mijn Innerlijke Kracht. Dit is nu verankerd in mijn systeem!

Ik ga er nu helemaal voor.

 

 

Eigenlijk durfde ik vaak niet te zeggen wat mijn geheime agenda was, die voelde ik wel maar wist ik niet eens. Maar nu ik de ware intentie ken kan ik daar gewoon voor uitkomen. Hiervoor blijkt die ander wel degelijk gevoelig.

 

 

Wat een geweldige analyse. Het gaat 100% over mij, maar ik heb het nooit zo precies gezien.

 

 

Ik ben druk met sollicitatiegesprekken en laat de elementen van mijn YodTum daar heel specifiek in terug komen. Is het een professionele omgeving, is er ruimte voor samenwerking met verschillende disciplines en is het niet al een geoliede machine waar ik niks meer aan kan bijdragen etc, etc. Ik blijf hiermee aan de slag. Ik heb echt het gevoel dat ik meer bewust met situaties om kan gaan.

 

 

Met behulp van de reflectie van de coach, durfde ik pas te delen wat ik écht denk en waar ik eigenlijk boos over ben.

Dit bracht voor mij het hele patroon naar boven.

 

 

Nu ik weet wat mij werkelijk drijft ontkom ik er niet meer aan om daarna te leven.

 

 

Heb een hele hoop geleerd door het negatieve wat in mij zat om te zetten naar het positieve. En ik weet nu dat als ik een oordeel over iemand heb mijzelf de vraag moet stellen is dit wel waar. Ik ben hierdoor beter gaan communiceren en heb een vrolijke trek op mijn gezicht gekregen in ieder geval niet meer de strenge blik. Ik weet dat ik er nog niet helemaal ben maar ik ben een stuk verder gekomen dan alle andere communicatie cursussen bij elkaar. Daar leer je wel hoe en wat je moet doen maar in de praktijk werkt het toch altijd net anders en met deze vraag stelling kom je een stuk verder zowel als in je werk als privé.

 

 

Ik dacht eigenlijk dat er met mij niets aan de hand was, dat alleen de wereld soms niet meewerkte. Helaas. Ik was het zelf.

 

 

Ik heb hele spannende dingen gedaan waar de collega's wel van schrokken, maar zelf ben ik in ieder geval veel minder moe 's avonds. Wat een bevrijding is het om uit het keurslijf te springen.

 

 

Ik ben mezelf nu pas echt gaan zien …

het verschil tussen mijn goede intenties en wat ik er uiteindelijk mee doe!

 

 

Mijn vrouw heeft het me al veel vaker gezegd maar ik heb haar niet begrepen. Nu zie ik dat zij volkomen gelijk heeft en ook waar ik blind ben geweest.

 

 

Dat het mij duidelijk werd dat er niet gehouden kan worden van iemand die zich zo neutraal maakt, is van onschatbare waarde. Dat is zo nieuw dat ik het helemaal in moet passen in mijn zijnswerkelijkheid.

Wat heerlijk om te kunnen groeien, dank!!

 

 

Ongelooflijk wat je in één dag in volledige concentratie van jezelf te weten kan komen.

 

 

 

Onbegrijpelijk hoe je de plank raak slaat. Het verslag legt het allemaal nog eens heel geconcentreerd open. Ik ben er zeer content mee. En het werkt echt zoals ik wilde en hoopte. Dit gedachtegoed heeft me vrij gemaakt.

 

Ik ben niet meer bang om dingen te doen maar ook niet om heel ondubbelzinnig nee te zeggen tegen dingen die niet stromen en waar ik een lastpost rol voor mijzelf zie aankomen die ik niet wil.

 

andreahenning ericarijnsburger yolanddol
chrisvdvelde ernaberghuizen frankschaper

 

'Het onbewuste streeft er steeds weer naar een onmogelijke situatie te creëren om het individu te dwingen het allerbeste te geven wat hij heeft...

Anders zou je je tevredenstellen met minder, zou je niet volledig zijn, zou je jezelf niet verwezenlijken.'

Carl Gustav Jung

YODTUM! | School voor natuurlijk leiderschap
sandbergplein 19 | 1181 zx Amstelveen | info@yodtum.nl