YodTum in vogelvlucht

Het YodTum model brengt je je oog in oog brengt met wie je werkelijk bent én met hoe je je regelmatig manifesteert. Twee spiegelende systemen die ieder van ons aansturen, al zijn we ons daar meestal niet van bewust.

 

YodTum is een helder instrument tot zelfonderzoek dat je naar je bezieling en inspiratiebron leidt en laat zien wat je wezenlijk drijft. Wat je unieke kracht is en hoe je daarmee kunt inspireren door ‘gewoon’ te zijn wie je bent.

Tegelijk ontdek je wat je overlevingsstrategie is; de manier waarop je gewend bent je succesvol door het leven te slaan. En waarmee je paradoxaal genoeg vaak het omgekeerde bereikt van waar je op uit bent. Omdat je overlevingsstrategie de spiegel is van wie je werkelijk bent.

 

Het inzicht in hoe jij je manifesteert in je overlevingsstrategie én welke reacties je hiermee oproept, geeft je de mogelijkheid op te houden met gedrag dat uiteindelijk niet productief voor je is.


1. Wie je werkelijk bent;

je natuurlijk leiderschap waarmee je jezelf én anderen inspireert.yodtum_zw_model_p11_-txt

Met als pijlers:

- je grootste verlangen:

dat wat jou ten diepste drijft, de waarde die jij meer dan alles

verwezenlijken wilt in je leven; het ideaal dat je voor ogen hebt.

én

- je innerlijke kracht:

het vermogen dat je in je draagt om jouw grootste verlangen

zichtbaar te maken in de wereld.

 

2. Hoe jij je regelmatig manifesteert;

je overlevingsstrategie, waarin je heel succesvol bent, maar die je

nooit compleet zal vervullen.

Met als pijlers:

- je grootste angst:

de gedachte dat jouw grootste verlangen niet verwezenlijkt

wordt; je grootste schrikbeeld!

én

- je stiekeme arrogantie:

het specifieke talent en wapen waarmee je je grootste angst te lijf

gaat en je jouw grootste verlangen alsnog gaat verwezenlijken.

 

Je overlevingsstrategie is de manier waarop je gewend bent je succesvol door het leven te slaan. En waarmee je paradoxaal genoeg vaak het omgekeerde bereikt van waar je op uit bent. Omdat je overlevingsstrategie de spiegel is van wie je werkelijk bent.

Het inzicht in hoe jij je manifesteert in je overlevingsstrategie én welke reacties je hiermee oproept, geeft je de mogelijkheid op te houden met gedrag dat uiteindelijk niet productief voor je is, omdat het je Natuurlijk Leiderschap in de weg staat.

 

Het YodTum onderzoek kan confronterend zijn en is altijd onthullend; zelfs als je dacht jezelf heel goed te kennen... Door de twee systemen in jezelf te doorzien, en je persoonlijke pijlers te doorgronden, geef je jezelf keuzevrijheid om steeds meer te leven vanuit wie je werkelijk bent. YodTum geeft je het kompas hiervoor in handen.

YODTUM! | School voor natuurlijk leiderschap
sandbergplein 19 | 1181 zx Amstelveen | T: 020 496 44 00 | E: info@yodtum.nl