YodTum school

 

Wat is YodTum

YodTum is het instrument dat je in een helder gestructureerd zelfonderzoek leidt naar jouw natuurlijk leiderschap. Het brengt je bij je bezieling en inspiratie. Je onderzoekt en ontdekt wat je wezenlijk drijft en vervult. Wat je unieke, innerlijke kracht is en hoe je die kunt inzetten om jezelf en anderen te inspireren. Ook ontdek je de overlevingsstrategie waarmee je je succesvol staande houdt in het leven, maar die je uiteindelijk nooit compleet vervult...

Al meer dan 20 jaar zetten we YodTum zeer succesvol in onze leiderschapstrajecten in, omdat het patroon doorbrekend, richting gevend en verbindend is.
In teams en organisaties brengt YodTum bezieling en betrokkenheid en versterkt het de synergie.
Voor individuen is YodTum de sleutel naar hun bezieling, zin en betekenis. YodTum maakt van mensen de inspirerende persoonlijkheden die zij van binnen al zijn.

 

Wat is Natuurlijk Leiderschap

Ieder van ons kan op zijn eigen manier een inspirerende persoonlijkheid zijn, ´gewoon´ door te zijn wie je bent. Het vergt moed om te zijn wie je werkelijk bent, je volledig uit te spreken, te staan waarvoor je staat en je intentie te leven. Hiervoor moet je jouw overlevingsstrategie onder ogen zien en leren managen.

Waar we uiteindelijk op uit zijn is om ons te laten leiden door onze persoonlijke inspiratiebron en met onze innerlijke kracht ons grootste verlangen waar te maken. Als dat zichtbaar wordt in de wereld spreken wij van Natuurlijk Leiderschap.

 

De principes van Natuurlijk Leiderschap

- wees helder over je intentie

- laat ieder vrijheid van keuze

- kijk alles in de ogen, ga niets uit de weg

- neem niets persoonlijk

- handel ten goede van het geheel

andreahenning ericarijnsburger yolanddol
chrisvdvelde ernaberghuizen frankschaper

 

'Het onbewuste streeft er steeds weer naar een onmogelijke situatie te creëren om het individu te dwingen het allerbeste te geven wat hij heeft...

Anders zou je je tevredenstellen met minder, zou je niet volledig zijn, zou je jezelf niet verwezenlijken.'

Carl Gustav Jung

YODTUM! | School voor natuurlijk leiderschap
sandbergplein 19 | 1181 zx Amstelveen | info@yodtum.nl