Inholland: YodTum Persoonlijk Leiderschapstraject


Het onderdeel YodTum, binnen het Leiderschapstraject bij Inholland, is gemiddeld gewaardeerd met een 8,6. Veel teamleiders voor wie wij teamtrajecten verzorgden, grepen ook weer terug op het leiderschapstraject en hun YodTum. Naar aanleiding van hun enthousiasme heeft de YodTum school van Firmament een format ontwikkeld wat qua opzet en kosten aantrekkelijk is om in te zetten voor de vele medewerkers binnen Hogeschool Inholland.


Het YodTum Persoonlijk Leiderschapstraject (YPL) is een persoonlijk ontwikkeltraject met als uitkomst een helder zicht op je levensdoel; je grootste verlangen, je innerlijke kracht en je natuurlijk leiderschap om jouw levensdoel te realiseren. Uiteraard besteden we in het traject ook uitgebreid aandacht aan hoe dat uitpakt in jouw dagelijkse praktijk waar je de werking van je valkuil en blinde vlek tegenkomt, die de manifestatie van je natuurlijk leiderschap frustreert.


Het programma heeft een doorlooptijd van vier maanden. Hierin vinden vier bijeenkomsten plaats en twee individuele coachgesprekken. We werken in een kleine groep van zes tot acht deelnemers waardoor er voor ieder veel aandacht is en we elkaar met onze reflecties kunnen inspireren. De leiding is in handen van Andrea Henning of Erna Berghuizen.


De eerste groep in oktober 2019 heeft enthousiaste referenties en aanbevelingen voor hun collega’s opgeleverd. Daarna is het programma in Inholland Academy vast opgenomen in het opleidingscurriculum. In 2022 zijn er door de collegiale aanbevelingen van deelnemers voor het eerst twee groepen per semester van start.

 

 

Klik hier voor meer informatie over het YodTum Persoonlijk Leiderschaptraject (YPL)

 

Klik hier voor de evaluaties